Yılmaz GÜNEY - Okul Müdürü - İhl Meslek Dersleri Öğretmeni

1975 yılında Trabzon´un Şalpazarı ilçesinde doğdu. İlkokulu doğduğu köy olan Gökçeköy ilokulunda okudu ve 1985 yılında bu okuldan mezun oldu. 1986 yılında Gökçeköy Kur´an Kursuna devam etti ve 1987 yılında aynı kursta başladığı hafızlık eğitimini 1988 yılında tamamladı. 1988 yılında Trabzon İmam Hatip Lisesine başladı ve 1994 yılında bu okuldan mezun oldu. 1996 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı ve bir yıl burada okuduktan sonra 1997 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesine kaydoldu ve 2002 yılında mezun oldu. 2004 yılında Trabzon´a İmam-Hatip olarak atandı. Altı yıl bu görevi yaptıktan sonra kurumlararası geçişle 2011 yılında Milli Eğitim Bakanlığına geçiş yaparak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak Antalya´ya atandı. 2013 yılında da alan değişikliği yaparak İHL Meslek dersleri öğretmenliğine geçti. 2004 yılında evlenen Yılmaz Güney´in 2´si kız biri erkek olmak üzere üç çocuğu vardır.

Çalıştığı Okullar; Antalya Kepez Turgut Reis İlköğretim Okulu (1 yılı müdür yardımcılığı), Antalya Anadolu İHL, Ağrı Patnos Anadolu İHL, Antalya Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu İHL (müdür yardımcısı), Kepez Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İHL (kurucu müdür).