Mustafa YAPICI - Müdür Başyardımcısı-İngilizce Öğretmeni

1978 Elmalı/Antalya doğumlu olup ilkokulu Elmalı Atatürk  İlkokulunda, ortaokulu  Elmalı İmam Hatip Ortaokulunda ve liseyi Antalya Akjsu Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlayan Mustafa Yapıcı,1996 yılında kazandığı Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü  2001 yılında tamamlayarak Antalya Elmalı Anadolu Lisesine atandı. 2004 yılında Ordu Ünye Meçhul Asker İlköğretim okuluna rotasyon dahiline atanmış olup, Ünye´de çeşitli okullarda 5 yıl süreyle çalışıp 2009 yılında Burdur Bucak İmam Hatip Lisesine atnmıştır. Bakanlığımız Yurtdışı sınavlarını kazanark 2009 yılı Kasım ayında Pakistan Pencap Üniversitesinde 5 yıllık süre dahilinde Yabancı Diller Fakültesinde okutmanlık görevinde bulunmuş, aynı zamanda İslamabad Türk Büyükelçiliğinde 5 yıl Yeminli tercüman olarak görevini ifa etmiştir. 2014 yılında yurda döndükten sonra Burdur Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ingilizce Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevini 3 yıl sürdürmüştür. 2017 yılında il dışı tayini ile Antalya Serik Deniztepesi ilköğretim okuluna gelip, oradan Muratpaşa Dumlupınar Ortaokuluna tayin olmuş ve hemen ardından okulumuzda göreve başlamış olup halen azimle ve aynı heyecanla çalışmaya devam etmektedir.  Evli ve iki erkek evlada sahiptir.