Hüseyin KARAGÜL - Müdür Yardımcısı-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni

1981 Kaş doğumlu olup ilkokulu Kale Demre Merkez İlkokulunda, oratokul ve liseyi Antalya İmam Hatip Lisesinde tamamlayan Hüseyin Karagül,1999 yılında kazandığı Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 2003 yılında, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansını da 2004 yılında tamamlayarak Sivas Suşehri Asağısarıca İlköğretim okuluna atandı. 2008 yılında Denizli Sarayköy Atatürk Ortaokulundaki görevinden Sarayköy Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür Başyardımcısı olarak atanarak ayrılmıştır. 2015-2019 yılları arasında Antalya Hacı Dudu Mehmet Gebizli Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak hizmet vermiştir. 2019 yıllından beri okulumuzda görev yapmaktadır.